De kogel is door de kerk! - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van Kim en Marloes Veltkamp en Veldmeijer - WaarBenJij.nu De kogel is door de kerk! - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van Kim en Marloes Veltkamp en Veldmeijer - WaarBenJij.nu

De kogel is door de kerk!

Door: Marloes en Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim en Marloes

01 November 2007 | Nederland, Zwolle

EIN-DE-LIJK is het dan zover: gisteren hebben we onze tickets geboekt voor 3 maanden Suriname! Er is nu geen weg meer terug..:) We hebben er zelfs nog een weekje bij aangeplakt!

Op 2 februari 2008 vliegen we rond de klok van half 10 richting Paramaribo. Op 29 april van hetzelfde jaar, hopen we weer voet op Nederlandse bodem te zetten!

We gaan in 3 maanden tijd een afstudeerproject doen. Hoe en wat, daar zijn we nu druk mee bezig. We gaan in ieder geval aan de slag in een herstelcentrum voor alcohol en drugs verslaafde vrouwen.

In Suriname betrekken we een appartementje, dat betekent dus samenwonen met nog 2 andere Suriname buddy's! Het apartement ligt gelegen in een buitenwijk van Paramaribo. Foto's binnenkort op onze site!

Zoals bekend vliegen we 28 april 2008 terug naar Nederland, waar we op 29 april zullen aankomen. De volgende dagen wordt buffelen, aangezien er verschillende feestjes op ons zullen wachten die wij niet willen missen! (lees: koninginnenacht, koninginnedag en voor Loes ook nog de Lambertusmarkt)

Voor zover onze eerste update!

Marloes en Kim

• 01 November 2007 - 14:09

Marieke Lenters:

Hey dames!

Heel goed..de tickets in the pocket! En dan ook nog een week extra..hele goede keuze!
    Ook al zit ik samen met Jannet in India als jullie in Suriname zijn, maar ik ga jullie zeker volgen!

• 01 November 2007 - 14:29

Jannet:

He Marloes en Kim!
    Super hé met zijn allen naar het buitenland (alleen zitten we niet echt bij elkaar in de buurt!) Vanuit India zal ik jullie ook volgen! En de tijd gaat zo snel... nog maar drie maanden! Nu maar hopen dat we met zijn allen alle toetsen en credits kunnen scoren voor we naar het buitenland gaan, zodat we ook samen ons diploma in ontvangst kunnen nemen! Veel plezier met alle voorbereidingen!! groetjes Jannet

• 01 November 2007 - 14:30

Margriet:

Succes dames, het zal een hele belevenis worden: coolies! Ben benieuwd naar jullie wilde verhalen en zal deze site in de gaten houden.

• 01 November 2007 - 15:38

Bilgi:

hahaha... Geweldig!! Kan ik van alles op de hoogte blijven door middel van jullie site.
    Nou super spannend allemaal. Nog even en dan is het zo ver.

Liefs Bilgi

• 01 November 2007 - 18:13

Ilona :

hey wat leuk een site,
    Spannend dat de tickets gekocht zijn... nu komt het steeds dichter bij...

• 01 November 2007 - 20:37

Lize:

Heej meiden! Wat gaaf om te horen!!! Veel succes met alle voorbereidingen. Ik blijf graag op de hoogte!
    Groetjes Lize de Bruijn- van Werven (jaja ik ben getrouwd!)

• 02 November 2007 - 11:25

Jerker:

He hallo,

De eerste voorbereidingen zijn dus al getroffen, goed. Ik zal jullie verichtingen op deze site volgen.

Succes de komende periode!

• 02 November 2007 - 14:59

Vivian:

Wat super, dat wordt feesten en natuurlijk een heleboel mooie dingen ontdekken. Wij hebben ook net de tickets geboekt.

• 02 November 2007 - 17:50

Marije Pit:

hey loes, (en kim)

leuk zeg!!! komt nu wel heel dicht bij he! ik ga jullie zeker volgen.

• 02 November 2007 - 19:23

Inge Veltkamp:

hallo meiden leuk voor jullie dat alles is geregeld.spannend allemaal

• 02 November 2007 - 21:10

Stuuver:

Hee!

Leuke site..;) Ben zeer benieuwd naar de eerste foto's!

Liefs,

Stuuver

• 03 November 2007 - 11:35

Hanny Blom:

Hey kim,

Fijn dat het allemaal nu geregeld is, heb je lang niet gezien op het werk(venus)
    Wil je samen met je vriendin heel veel succes wensen en heel veel plezier met jullie afstuurdeerproject.
    Maak er wat van en zal jullie site in de gaten houden.

Liefs Hanny Blom

• 21 November 2007 - 19:26

Ellen:

Eindelijk een berichtje van een van jullie Suriname-buddy's! Ik zie ons al helemaal zitten onder de mangoboom ;) Echt leuk dat jullie lekker een weekje langer blijven!
    Liefs Ellen

• 15 December 2007 - 09:05

Jacqueline Bastiaan:

He Kim,

Wat leuk dat ik zo nog s wat lees over wat je nu allemaal doet en wat je te wachten staat! Heel veel plezier samen met Marloes (ik ken haar niet) in de buitenwijken van Paramaribo. Hou t wel een beetje netjes he hahahahahaha...

Groetjes Jacqueline, oftewel je oude buurmeisje en oude vriendinnetje.

• 03 Februari 2008 - 13:58

Marieke Lenters:

Jullie zullen er zo om en nabij zijn...ben heel benieuwd naar jullie eerste update! Over een aantal uren zal ik ook in het vliegtuig zitten en nog steeds is het besef er niet! Meiden, geniet ervan!

Kus Marieke