VERJAARDAG
Door: .....
Blijf op de hoogte en volg Kim en Marloes
13 Maart 2008 | Suriname, Paramaribo
Kim is vandaag 21 jaar geworden!!
Een mooie reden tot felicitatie!!
12 Maart 2008 - 23:16
Maudt:
Gefeliciteerd lieverd!!
13 Maart 2008 - 04:53
Vivian:
Hallo, wat een super verhalen. Leuk om te lezen. En voor nu natuurlijk gefeleiciteerd -
13 Maart 2008 - 08:30
Ilona Simons :
Hey hallo,
Kim van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!!
maar er een mooie dag van. Is een keer anders een verjaardag op zijn surinaams!
groetjes Ilona -
13 Maart 2008 - 09:01
Jannet:
Happy birthday!!!!!!!!!!! Kim heb een hele fijne verjaardag daar en GENIET ervan!!!! Liefs Jannet -
13 Maart 2008 - 09:03
Mama En Papa En An:
gefeliciteerd met je 21 e verjaardag maak er een leuke dag van.
liefs papa mama anne-wil en peter.
pootje van Luca.
cadeautje krijg je via Marloes van ons
13 Maart 2008 - 09:10
Marieke:
Inderdaad een hele goede reden tot felicitatie! Kim bij deze van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik zou het nu heel graag in het Kanada (de streektaal hier in India) zeggen, maar ik zou niet weten hoe dat moet, dus laat ik het maar bij het oude vertrouwde Nederlands! Een hele fijn dag vandaag! Zal wel anders zijn dan je gewend bent!
Kus Marieke -
13 Maart 2008 - 09:18
Monique:
Hey Kim,
jij heb vast een betere verjaardag dan ik heb gehad afgelopen week, haha want jou omgeving is natuurlijk veel specialer dan de mijne dit jaar! haha van harte meid!! groetjes van monique -
13 Maart 2008 - 09:37
Hanny:
hieper de piep hoera.
Kim van harte met je verjaardag, ik had je ook op hyves de felicitaties gedaan maar weet niet of je dat kijkt.
hele gezellige verjaardag en maak er wat van daar.
bedankt voor je krabbel terug.
lieve grt van mij -
13 Maart 2008 - 10:39
Frida:
hallo kim,
gefeliciteerd met je verjaardag!!!
maak dr een mooi dagje van!!!
groetjes,
en een knuffel aan marloes!!! -
13 Maart 2008 - 10:51
Collega's Nunspeet:
He Kimberly!
van harte met je verjaardag! Hieperdepiep hoera! dikke verjaardagszoen van ons!
Hetty, Gea, Janneke en Janine -
13 Maart 2008 - 12:42
Heinie:
het is donderdag ons weekelijkse bakkie bij mama vandaar deze felicitatie ook van mij.21 jaar mag je met de vuist op tafel slaan geld voor jou niet want je bent al super zelfstandig lieve schat gefeliciteerd met je verjaardag wij vieren het met je mee. -
13 Maart 2008 - 17:06
Maaike:
Gefeliciteerd!! Drink er een parbo biertje op of uiteraard een blikje fernandes :P -
13 Maart 2008 - 17:20
Anke:
Heej girl!
namens deze weg, nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag! geniet ervan daar in suriname en maak er een te gekke dag van!!
dikke knuff uit holland!
ps. zal vanaaf uiteraard even op je proosten ;) -
13 Maart 2008 - 18:07
Yvonne:
Hoi Kim
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag
maak er een hele mooie dag van want je wordt maar een keer 21 en dat nog wel in suriname.
Groetjes Gerard,Yvonne en Linet Overesch -
13 Maart 2008 - 18:25
Jeanneke:
Kim, van harte!!!
Maak er een leuke dag van daar in Suriname!!
Have fun!
Groetjes! -
13 Maart 2008 - 19:56
Kim:
Iedereen heel erg bedankt voor de lieve berichten! Ik ga er nog een mooie avond van maken :)
Veel liefs! -
13 Maart 2008 - 20:57
Bilgi:
Gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maak er een mooie avond van!!
xxx -
13 Maart 2008 - 21:51
Ellis:
Hieperdepieperdepiep hoeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....:D:D:D
have a nice day -
16 Maart 2008 - 18:56
Marielle:
gefeliciteerd Kim met je verjaardag.
geniet er lekker van. je bent er gelukkig niet alleen. doe Marloes de groeten van mij. Groetjes Mariëlle